Рой Джонс знайшов помилку судді, яка принесла перемогу Усику

Колишній американський боксер пригадав перший бій українця проти Дюбуа

Рой Джонс знайшов помилку судді, яка принесла перемогу Усику

Відомий американський боксер Рой Джонс пригадав перший бій між Олександром Усиком та Даніелем Дюбуа. Рой вважає, що скандальний удар Дюбуа був завданий у межах правил і вказав на помилку рефері того поєдинку.

«Я не думаю, що удар був нижче пояса. Я вважаю це був класний і легальний удар», – сказав Джонс.

У 2023 році Дюбуа програв нокаутом Усику в 9 раунді. У 5-му раунді Дюбуа відверто пробив нижче поясу, й Усик довго приходив до тями.

Зараз команди Усика і Дюбуа ведуть перемовини щодо можливого бою-реваншу.